Mihalgazi Şehit Nuri Tavşanlıoğlu Anadolu Lisesi

Telefon : 0222 621 2004
WEB https://mihalgazilisesi.meb.k12.tr
Adres : DOKUZ MAYIS MH. İSTANBUL CD. NO 8 PK 26880 MİHALGAZİ/ ESKİŞEHİR
VİZYON : Bilimsel gelişmeleri ve teknolojiyi takip edip kullanabilen Çağının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip Kendisiyle ve çevresiyle barışık İlişkilerinde saygı ve dürüstlüğe önem veren İletişimi güçlü Araştıran,üreten,sorgulayan, Sorunları fark edip çözümler üretebilen Sportif faaliyetlerde başarılı Liderlik vasıfları taşıyarak geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olan gençleri yüksek öğrenime hazırlamaktır.
MİSYON : Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama Saati 08:50 Ders Bitiş Saati 16:10
Yabancı Dil : 1-İngilizce 2-Almanca
Isınma : Katı yakıt kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz: İlçe minibüsleri, okul servisleri ve kendi özel araçları ile ulaşımlarını sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri : DOKUZ MAYIS MAH. İSTANBUL CADDESİ NO 8 PK 26880 MİHALGAZİ/ ESKİŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine yaklaşık 40 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %33.3